En sväng till Göteborg

Publicerat: 2011-02-22 | 19:05:47 i Kläder/Shopping
Har varit en sväng i Göteborg med bästa Sandra! Hade jätte roligt och trevligt. Blev bjuden på en super god sallad på ett ställe av hennes moster, tack för det! Köpte present till mamma som snart fyller år (presenten ligger i påsen;))och en Bh till mig själv ifrån cubus. Köpte också en grej till älskling bara för att, snäll jag är va hihih ;D Sandra köpte en One piece och jag har skoskav efter mina skor heheh.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och vänta på älskling.


En måndags kväll

Publicerat: 2011-02-21 | 21:32:59 i Allmänt

Tjena goingar :]
Har spenderat kvällen framför datorn och låtit timmarna gå med flera avsnitt av One tree hill. Hade helt glömt av att det skulle göras nya säsonger när jag köpte den sista (då var det den sista) förra året (säsong 6) så nu checkar jag säsong 7 och efter den blir det 8 också som just nu pågår på tvn.

Har även färgat håret. Ljusbrun färg från Mood använde jag men ljusbrunt är det inte, utan ganska mörkt men jag tycker det blev bra! Ögonbryna fick också sig en makeover, noprade lite och färgade dom lite mörkare så det ser bättre ut till håret. Ett snabbt bad han jag också med!

Snart är det dags att ge Big Brother en chans till men först ska jag bara trycka i mig lite kvällsmat ;) Ha de!


Akta så du inte trillar av stolen..

Publicerat: 2011-02-21 | 16:32:14 i Allmänt

..Nu är städningen klar! Tog lite mer än en timma men fint blev det i alla fall ;)

Var inne på en annan blogg och hittade denna videon.
Sitter man inte med öppen mun och dreglar efter att man kollat på denna videon så är det något fel på er! Vissa bilder hör inte hemma där men andra får en att trilla av stolen ;) så sätt dig riktigts stadigt innan du klickar på play.
Tjejer är oftast snyggare än killar, men riktiga hunkar med muskler slår allt!!
exempel 0.17 - 0.33 - 0.40 - 1.59 resten får ni titta själva ;)


Städning på G

Publicerat: 2011-02-21 | 13:51:47 i Allmänt
Äntligen har jag på börjat städningen som jag skulle ha gjort för några veckor sedan, snacka om lat!
Nu skruvar vi uoo volymen, Här ska det bli fint! Hörs om någon timma igen ;D


Big Brother 2011, vilken sörja!

Publicerat: 2011-02-21 | 13:17:13 i Allmänt
Vad var det som hände? Vilken sörja.. Av runt 7000 sökande så valde dom ut dessa 16 att vara med i huset.. skandal! Det måste ju har funnits andra, snyggare, galnare och intressantare personer :s varför tog dom inte med dom istället :s?!

Inte blev jag taggad för att se mer avsnitt när prämiären igår var slut.
Lite kul tycker jag det var att dom hade med ett par som skulle försöka hålla det hemligt. Dock tror jag att ifall deras kärlek inte är tillräckligt stark så är detta slutet för dom, då kommer dom ångra sig så hårt att dom var med..
Men vad var det egntligen för männikor som var med? av 16 personer var det kanske 1-2 personer som såg bra ut. Sverige gillar att kolla på snygga männikor så är det bara! Det ska vara galna och festsugna och göra bort sig i tv, så man har något att skratta åt och underhållas av. Inte några nördar som inte ens vet vad alkohol och sex är. Eller några gamla människor vars fest tid och glans dagar är över för länge sen! Sen är det ännu tråkigare att vissa folk redan har ett förhållande hemifrån när dom ska vara med i Big Brother, då kommer det inte hända något roligt :s Och alla föräldrar som är med dom kommer bara balla ur och sakna sina ungar, varför söker dom ens? Dom borde vara hemma och ta hand om sina ungar. Dom har ju valt det livet..
Tycker det blev en riktig flopp det här!! Men jag ska ge det ett par dagar och se och det kanske vänder. (fast det ser väldigt mörkt ut haha)

Vad tyckte ni??



Big Brother 2011

Publicerat: 2011-02-20 | 20:52:19 i Allmänt

Snart dags för Big Brother 2011! Blir det flipp eller flopp? vi får la ser hur bra/dåligt det är.


Lördag 20/2

Publicerat: 2011-02-20 | 19:15:43 i Allmänt

"syndade" åter igen i solariumet i lördags. Och det blev jag straffad för, brände mig i ansiktet och såg ut som en tomat resten av dagn. Eller fram tills kvällen då jag fick på mig lite foundation och puder och vips så va den röda huden väck! Älskar verkligen min foundation den är så naturlig men ändå helt grym på att täcka! :)

Drog hem till En kompis på kvällen och drack saft (det ser ni på bilden) ;) och fortsatte sedan kvällen i en lokalfest. Vissa har verkligen inte en gräns när det gäller alkohol, dom var helt borta :/ Väckte stackars mamma mitt i natten också när vi kom hem och somnade sedan i min pojkväns famn.

Idag har jag fått slänga alla mina kläder i tvätten och hängt ut min jacka. Allt luktar rök. Själv så röker inte jag men kläder och sånt luktar alltid efter en sån kväll! Själv så mår jag toppen medans vissa av mina kompisar har världens baksmälla, att dom aldrig lär sig att det inte är bra att dricka ;) (a)
Dags att checka tv, pöss!


Nu är praktiken slut

Publicerat: 2011-02-20 | 18:38:08 i Allmänt
I fredags avslutade jag min praktik.
För 6 veckor sedan så längtade jag till denna tiden men nu när denna tid väl kommit så vill jag backa bandet och spela om det.
Jag hade verkligen ingen lust att praktisera på ett ålderdomshem för 6 veckor sedan, jag kände att det skulle vara tråkigt och lite äckligt-efter allt jag hört om såna ställen- Där torkar man bara bajs osv.
Men nu har jag jag varit där och lärt mig en hel detl! Visst torkar vi bajs? Men det tänker man inte på för det är så mycket mer man gör och är med om!
Jag tycker att domma veckorna har varit otroligt roliga och lärorika. Det var nästan så jag fälde någon tår när jag gick hem vid 20.00 tiden i fredags.
Det var så många gamla som ville ha mig kvar, för dom fick jag inte gå, dom gillade mig. Jag blev så rörd av en viss tants ord.

-Åh nej det kan inte ha gått 6 veckor redan! Va fort det har gått. Va tråkigt att du måste tillbaka till skolan, det har varit så roliga att ha dig här du är så snäll och duktig! Du får lova att du kommer och hälsar på mig någon gång. Lycka till med skolan så ses vi!! Tack för allt. Så fick jag en stor kram och ett stort leende! :)

Tänk att man kan komma en människa så nära på så kort tid. Så fort jag fick tid över satte jag mig ner och pratade med henne om allt mellan himmel och jord! Hon var så himla gullig och helt klar i huuvdet. Nästan som en extra mormor.
Jag ska förmodligen sommarjobba där så då får jag träffa henne igen! Längtar dit :) heheh 
Jag skulle helt klart kunna arbeta som detta en tid efter gymnasiet men mina riktiga planer för framtiden är att vidarutbillda mig till sjuksköterska och sedan barnmorska! 

Fina skäl att styrketräna

Publicerat: 2011-02-18 | 11:17:18 i Träning/kost/hälsa
Fina skäl att styrketräna
Styrketräning skapar mikroskopiska skador på muskelcellerna vilken måste repareras. (Det är inga faliga skador) Detta kräver energi vilket leder till en efterförbränning som varar i upp till 48 timmar.
Sköldköteln som styr din ämnesomsättning påverkas av din muskelmassa. Varje hundra gram muskelmassa kräver mycket energi, så du förbränner alltså kalorier när du träna, efter att du tränat och för att du är vältränad!
Som tjej kommer du förmodligen aldrig att få massiva muskler, om du undviken styrketräning i rädsla för det. Bulliga muskler kräver år av hård träning så släpp genast muskelnojan.
Genom att styrketräna får du bätte hållning, du minskar risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes och får starkade skelett samt minskar risk för benskörhet. Dessutom klarar du din vardag, som skrivbordsarbete, skolan, lättare om din rygg, din mage och dina axlar är vältränade.
Känner du att vårdeppet kommer smygande? En studie från Harvard gör gällande att styrketräning minska deppighet mer effektivt än vanlig rådgivning. Dessutom stabiliseras ditt blodsocker vilket leder till ännu mer härlig harmoni.
*  Genom att styrketräna får du bätte hållning, du minskar risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes och får starkade skelett samt minskar risk för benskörhet. Dessutom klarar du din vardag, som skrivbordsarbete, skolan, lättare om din rygg, din mage och dina axlar är vältränade.
*  Styrketräning skapar mikroskopiska skador på muskelcellerna vilken måste repareras. (Det är inga faliga skador) Men detta kräver energi vilket leder till en efterförbränning som varar i upp till 48 timmar.

*  Sköldköteln som styr din ämnesomsättning påverkas av din muskelmassa. Varje hundra gram muskelmassa kräver mycket energi, så du förbränner alltså kalorier när du tränar, efter att du tränat och för att du är vältränad!

*  Som tjej kommer du förmodligen aldrig att få massiva muskler. om du undviker styrketräning i rädsla för att du tror att du kommer bli större om du styrketränar (som killar blir) så ska du släppa muskelnojan nu! För bulliga muskler kräver år av hård träning.

*  Känner du att vårdeppet kommer smygande? En studie från Harvard visar gällande: att styrketräning minska deppighet mer effektivt än vanlig rådgivning. Dessutom stabiliseras ditt blodsocker vilket leder till ännu mer härlig harmoni. Så att sitta hemma i soffan och äta chocklad när du är deppig leder till mer deppighet, ut och träna med dig istället!!


17 Februari 2011

Publicerat: 2011-02-17 | 14:01:30 i Allmänt
Tjena goingar!!
Är ledig idag men har varit vaken sen 7 i morse, vet inte varför jag inte kan somna fast jag är sjukt trött.. Känns som det kommer bli en lat dag idag, än så länge har jag varit lat i alla fall.
Skulle behöva städa mitt rum. Bada och raka bena-mina ser snart ut som en killes, äckligt haha! Skulle behöva arbeta med lite matte. Ska ha gjort runt 50 abc tal tills vi börjar den 28. Men inget av det här orkar jag.
Har bara suttit framför tvn i Joels mysiga stora tröja och mina kossbyxor ;) Har även små kossor på mitt täcke i sängen!

Får se om jag får tummen ur röven och gör någon nytta, pöss!


Lite smått ångest

Publicerat: 2011-02-16 | 18:52:12 i Allmänt
God kväll ;)
Trotts min dumma förskylning envisades jag med mamma och pappa att jag skulle få åka och sola så nu har jag schteekt i 25 min. Känner mig fortfarande blek, men jag börjar bli väldigt emot solarium nu. 
Har aldrig tänkt på hur farligt det är att sola solarum, jag har aldrig brytt mig, har alltid tänkt skit samma om man åldras i förväg, man vill ju vara snygg nu vem bryr sig sen. Jag får aldrig cancer varför skulle det hända mig.
men nu har jag faktiskt börjat tänka efter. Livet tar inte slut vid 25 utan man lever mycket längre och snygg vill man ju vara hela livet! Och cancern kan ta över vem som helst!
Känner att jag börjar få lite ångest varje gång jag solat hehe. Ska nog börja med någon brun spray istället-mycket hälsosammare! :D

I alla fall. Sitter här och äter ett par mini pizzor som vi handlade på Lidl förut. Jätte goda verkligen! Har inte förpackningen breve mig så jag kan tyvär inte säga vad det är för märke :/


En liten fågelunge

Publicerat: 2011-02-16 | 15:21:32 i Kvällstankar
Sådär ja. Trött var jag inte någonstans vid 10 förut men somnade det gjorde jag direkt när jag la mig i sängen! Nu är jag utvilad och sitter här och tänker på att jag snart fyller 17 och om några år är det dags för mig att flyga ut ur fågelboet och klara mig själv, egen lägenhet, ekonomi och allt!

För det första tror dom flesta att jag kommer bo hemma så länge jag kan för jag är så kär i mina föräldrar och klarar mig inte utan dom, jag ber jämt om deras hjälp och behöver dom helatiden! Här är några exempel på varför jag inte skulle klara mig själv just nu.

Bor jag själv kommer det se ut som ett bombnedslag i hela lägenheten för så ser det ut i mitt rum ända tills någon annan får nog och städar upp.
När min syster bodde hemma brukade hon städa mitt rum så då var det rent ganska ofta, nu för tiden är det för det mesta stökigt förutom när mamma tagit tag i damsugaren och plockat upp alla kläder från golvet och dammat bort alla dammtussar som nästan äter upp mig!! ;) tack mamma!
Så bor jag själv kommer nog någon av mina vänner eller mamma få städa när dom kommer på besök (stackarna) hoppas jag flyttar ihop med joel som e lite ordentligare än jag! Så får han städa, eller kanske lära mig att det är dumt att vara så lat?

Sen kommer jag bara äta snabbmat eller lättlagad mat. Jag ogillar att ställa mig framför spisen och göra en god middag som tar hundra år, det är bättre med en mikro och något att värma.
För igår när jag skulle försöka koka ägg blev dom söndriga och lösa, våfflorna blev torra och hårda, när vi skulle sätta på diskmaskinen hade jag inte en aning om hur man gjorde så joel löste det! Och kaffet jag gjorde nyss smakar anus!
Jag måste verkligen ha en ordentlig kille att flytta ihop med för att kunna överleva tror jag. Joel är perfekt! Hoppas du stannar för evigt älskling ;)??

Ekonomin kommer nog inte heller fungera så bra.. Mitt studiebidrag är slut en vecka efter jag fått, det leder till att mina föräldrar får soptta ut lite pengar så jag klarar mig. Vilket är snällt av dom men ingen bra vana för mig. Jag ska ju faktiskt klara av att hålla i pengarna och lära mig hur jag ska använda dom så dom räcker hela månaden!

Nu känner jag mig lite orolig.. Vilken tur att det är några år kvar innan jag måste sköta mitt eget liv. För jag är fortfarande en lite fågelunge som inte lärt sig flyga ännu!!
Det är nog inte att jag inte kan, jag vill nog bara inte flyga ännu för jag har det så bra hemma, älskar att vara lite bortskämd!

Snuvig

Publicerat: 2011-02-16 | 08:58:26 i Allmänt

God morgon!
Nu är alla hjärtans dag över, tycker inte det är något speciellt egentligen. För jag tycker man borde ta hand om sina nära och kära året om! En lite present, bara för att, någon gång skadar inte!
Igår var jag hemma och spelade Wii, gjorde våfflor och städade lite. Idag sitter jag och snorar och och tycker synd om mig själv för jag har ont i halsen, men jag tycker synd om alla andra som också är sjuka!
Lyckades med att få upp min kille ur sängen så han kom till skolan haha! som en mamma ;) Gick hem när han åkte iväg, så här sitter jag nu.
Är rätt pigg även om jag varit vaken sen halv 5 och stirrat upp i taket. Blir nog att lägga sig i sängen igen sen.

Tack för halsbandet, örhängena, glasängeln och foundation (som inte är med på bild) mamma och pappa! och tack älskling för trosorna och det mesiga kortet ;)

"Till min underbara
flickvän som jag
älskar mest i
hela världen
Din Joel :)"

 

 

 


Glad alla ♥ dag

Publicerat: 2011-02-14 | 11:57:57 i Allmänt
Vaknade breve älskling men som snabbt behövde stiga upp ur sängen och ta sig till skolan, så där låg jag i sängen och somnade självklart om. Gick upp vid 11 och såg 3 små presenter på köksbordet! Undra vad som döljer sig i dom? Tack mammi och pappi ♥
Ska jobba idag, 13.00-21.30.. Jag som egentligen vill göra något mysigt tillsammans med min pojkvän :/ Han har lovat att komma ikväll när jag kommit hem men vi kommer somna direkt. Så vi hittar nog på något i helgen! bättre sent än aldrig.
Ha en bra dag alla puss!


Jävla väder..

Publicerat: 2011-02-11 | 14:32:16 i Allmänt
..Blir man inte arg så måste man ha något fel i huvudet? För vem vill ha mer snöö?! Gud, jag blir så trött. Så fort nästan all snö försvunnit bort och man känner en liten vår känsla, man vill ta fram cykeln och cykla istället för att gå överallt, ta på sig sina converse utan att frysa fötterna av sig, ta fram skinnjackan och hänga in vinterjackan i skåpet. Då vaknar man nästa morgon och det är helt vitt ute! och det slutar f*n aldrig snöa heller!!
Vill flytta utomlands. Ska fråga min pojkvän om vi kan det :o!
Har precis slutat praktiken för idag, börjar känna att jag kommer sakna vissa när jag slutar nästa vecka. Det är sjukt att jag faktiskt kommit så nära vissa personer. Jag gillade inte alls äldreboendet förut men nu när jag känner dom som bor där och jag vet hur allt fungerar vill jag inte där ifrån..Tur att sommarjobbet väntar på mig sedan!!
Sitter och trycker i mig en Bourbon Vanille. Jätte god och såååå "nyttig" ;) Ska snart äta riktig mat och åka ner till gymmet och trimma mig lite. Pöss!


RSS 2.0