Pizzaaa

Publicerat: 2011-06-30 | 21:22:33 i Allmänt
Sitter hemma hos älskling och har precis varit över gatan på Athena och köpt pizza!!
Så jävla gott men så jävla onyttigt ;) Får träna bort den imorgon.
Kollar på en film på tv4+ . Besökarna heter den. Det är en svenk långfilm  om en familja som flyttar till ett hus där det spökar och grejer, den är väldigt gammal och joel gillar inte de så jag får sitta och kolla på den själv medans han spelar :)
Efter filmen ska jag nog läsa lite i min bok som jag snart läst ut. Den författaren som skrivit den boken har verkligen fått mig gilla läsa! Har en till bok som jag ska läsa efter av samma författare när jag är kalr med denna. Ha en goo kväll. Kanske hörs senare-annars imrogon /Kärlek

En färgklick

Publicerat: 2011-06-30 | 16:48:17 i Allmänt
Mina naglar ser så tråkiga ut utan nagellack så det får bli att måla dom med lite färg. Vilken av nagellacken jag tar vet jag inte än :)


Paket

Publicerat: 2011-06-30 | 14:55:36 i Allmänt
Kunde inte alls sova länge idag så gick upp  vid 10 och åt furkost i solen. Nu är inte solen kvar utan det ser ut som det ska böra regna ute :(( Hoppas inte det gör det.
Efter frukosten myste jag med älskling lite och mamma kom hem med ett paket till mig. Varför jag fick det vet jag inte men det var en jätte fin halsbands kedja, man kan välja att ha något på det men jag tycker det ser fint ut som det är ! Tycker inte ni ? :) När man är solbränd "lyser" smycken så vackert!!

Sjölanda 29/6

Publicerat: 2011-06-30 | 14:38:36 i Allmänt
Igår var det riktigt sommarväder, det är sånt väder vi vill ha varje dag!! Ge oss.
Var på sjölanda i 7 timmar med vänner och alla blev vi solbrända. Riktigt härligt vara det att ligga i solen och steeka och doppa sig emellan åt och grilla bacon och korv. Hade så himla roligt! Vi träffade på en vatten snok som vi kastade ut i vattnet så den simmade iväg, men lite rädda var vi att det skulle komma tillbaka men det gjorde den ikke.
Joel och Jesper simmade över till andra sidan sjön och hade träffat på snoken i mitten ungefär, läskigt-hade jag varit dom hade jag fått panik! det tog 45 min sen var dom tillbaka igen. Det ser ut som andra sidan är så mycket närmare än vad den egentligen är. Duktiga pojkar :)
Tog rätt mcyekt bilder som alltid ;) Men här är några och som vanligt finns det fler på facebook- Emma Andersson Paananen


Vitamin water

Publicerat: 2011-06-28 | 21:21:38 i Allmänt
Ska strax skölja ur färgen i håret men först ska jag dricka ur min vitamin dricka :)
Har små ont i huvudet så det får bli att kolla något avsnitt av gossip girl sedan sova. Imorgon ska jag ut till Vårhaga med vännerna, ser fram emot det. Ha det så gött och sov gott, /kärlek


Hårfärgning

Publicerat: 2011-06-28 | 20:35:49 i Allmänt
Dags att attackera denna sjukt fula utväxt jag har tjatat om i några veckor! ;) underbart !


Hemma

Publicerat: 2011-06-28 | 17:41:49 i Allmänt
Då var man hemma ifrån en dag på kusten. Det är varmare hemma eftersom det blåste lite mer på kusten, men det var varmt och skänt ändå! Märkte inte vilken färg jag fick när vi var där så jag smörjde bara in ansiktet. Nu svider hella rumpan och låren,, haha! helt röda, kan knappt sitta på den ;))
Ska hoppa in i duschen och få bort allt salt. tror nog jag ska köpa hårfärg idag för min utväxt är inte att leka med ;)!! ogilla

Mot kusteeen!

Publicerat: 2011-06-28 | 09:11:07 i Allmänt
man får passa på när det är bra väder. Åker ut till kusten för sol och bad. pussar!


Blåbär är nyttigt

Publicerat: 2011-06-27 | 21:58:06 i Träning/kost/hälsa
Blåbär är nyttigt
En studie visar att nyttiga blåbär blir ÄNNU nyttigare ihop med lacto- och bifidobakterier i tarmen. Då kan inflammationsframkallande ämnen inte komma i kontakt med tarmslemhinnan och blåbären hjälper till att lindra och skydda mot tarminfetioner som tex, ulcerös kolit och tjocktarmscancer.
Dessutom är inte bara blåbär nyttiga för tarmen och hjälper till att skydda mot infektioner man kan faktiskt få bort sin "muffinsmidja" med hjälp av att äta 2 deciliter blåbär varje dag. Hur: Bukfetman och kolestrålhalterna i kroppen minska av en daglig blåbärsdos!
Nu börjar la blåbären komma fram i skogarna så passa på att ät----
----Blåbär är rika på antioxidanter som skyddar cellerna från att åldras i förtid.
----En studie visar att blåbär, som är nyttiga redan från början blir ÄNNU nyttigare ihop med lacto- och bifidobakterier i tarmen. Då kan inflammationsframkallande ämnen inte komma i kontakt med tarmslemhinnan och blåbären hjälper till att lindra och skydda mot tarminfetioner som tex, ulcerös kolit och tjocktarmscancer.
---- Blåbär är bra för synen Blåbär bidrar till att främja blodtillförseln till ögat och innehåller också ämnen som är bra för ögats hälsa.
Dessutom är inte bara blåbär nyttiga för tarmen och hjälper till att skydda mot infektioner utan man kan faktiskt få bort sin "muffinsmidja" med hjälp av att äta 2 deciliter blåbär varje dag.
Hur: Bukfetman och kolestrålhalterna i kroppen minska av en daglig blåbärsdos!
Nu börjar la blåbären komma fram i skogarna så passa på att ät!!


4-2 till Skoftebyn

Publicerat: 2011-06-27 | 21:34:22 i Allmänt
Hemma från matchen, inte helt slut eftersom jag skadade vristen och bara spelade första halvlek. På Lördag är det sista seriematchen innan sommaruppehåll då tejpar vi och krigar på!! skiter om det gör ont! Känns underbart att vi vann med 4-2 idag och jag är verkligen taggad inför lördag då är det TBIS som väntar.
Härligt jobbat tjejer i vitt!!


Match mot hemsjö

Publicerat: 2011-06-27 | 17:09:13 i Allmänt
Älskling och jag gottade oss med varsin pizza för en stund sen, åt ungefär halva så jag har lite efter matchen sen. Idagmöter vi hemsjö och dom ska ha spöö!! haha, känenr mig väldigt trött men det brukar försvinna på uppvärmningen men om jag har otur försvinner dee i ungefär 2 halvlek och då går det riktigt dåligt första!!
Måste tejpa överallt på fötterna har skoskap på tår, hålfot, hälar haha ,, illa :) men det är så på sommaren.
Har på mig shorts ifrån bik bok ett linne från H&M och min nya tröja från skoftebyn! nu msåte jag cykla puss!


Frukost på sängen

Publicerat: 2011-06-27 | 14:09:16 i Allmänt
Är han bäst eller är han BÄST? BÄST!
Älskling väckte mig klockan 10 med frukost på sängen, jätte gott. Men jag var skit trött (för jag är alltid trött) och han med eftersom han hade varit vaken sen 8 och varit hos tandläkaren. Så efter den goda frukosten somnade båda om och vaknade nu. Är veerkligen utvilad!
Tack älskling för uppvaktningen. Du är så jävla underbar! Älskar dig mest!!


Jag tror jag svimmar snart..

Publicerat: 2011-06-26 | 16:16:52 i Allmänt
Somnade ute i solen förut och vaknade en timma senare och det bara rann från hela mig :(( var jätte vam och svettig. Känns som jag ska svimma vare gång jag reser mig upp så jag ska nog ta mig en tupplur strax, måste få lite sömn!! Har haft roligt dom senaste dagarna, dansat, badat nattbad o skrattat och varit glad! måste få lite sömn..
Tog över 200 bilder denna helgen men här får ni några favoriter. Mer bilder fnns på min facebook, Emma Andersson Paananen i albumet midsommar 2011 ofc ;)) god kväll :* (måste färg min utväxt) !


Äntligen hemma

Publicerat: 2011-06-26 | 11:59:06 i Allmänt
Då var midsommar helgen över och jag kom nyss hem. Så skönt att lägga sig i sin egna säng och bara chilla! Bilder kommer! är så sjukt trött så jag måste bara vila mig lite först! kärlek <3


Just nu

Publicerat: 2011-06-24 | 18:15:00 i Allmänt
Nu är vi mätta och glada! snart slår alkoholen till och då blir det ännu roligare! ha en underbar midsommar. Vi ska dansa hela natten lång! kanske ett nattbad också om malin klarar av att övertala mig. pussar!


RSS 2.0