Påsk

Publicerat: 2011-04-23 | 15:31:24 i Allmänt
Har letat godisägg, legat i solen ocg gassat, ätit god middag och snart bär vi av till kusten! Det ska bli härligt.
Här är lite bilder, puss

Alfred var ute

Och katten spanade
Pappa var grillmästare

Mums!



Glad Påsk

Publicerat: 2011-04-23 | 11:02:41 i Allmänt
Vaknade av att min syster ropade Lusen, Lusen, vakna! sen fick jag ett påskägg och det var bara att kliva upp ur sängen hur trött jag än var. Nu har jag fått i mig frukost så jag känner mig lite piggare. Dags att gå ut i solen och umgås med familjen. Ha en trevlig dag. Jag kanske hinner med någon uppdatering underdagen annars kmr det ikväll eller imorgon :))
Idag har jag på mig ett vitt linne från H&M och mina underbara shorts som jag väntat på att få använda-också från H&M.


22 April 2011

Publicerat: 2011-04-22 | 22:03:08 i Allmänt
Träffade Liv Sabina och Sandra i stan för att grilla. Men innan grillningen skulle dom fixa massa saker så vi kunde inte starta grillningen för än halv 8 och då var det redan kallt ute och inte alls behagligt att sitta ute. Så jag åkte hem vi halv 9. Pappa har nyss grillat korv här hemma eftersom det inte blev så mycket i stan. Nu är det dags för mig att kolla på BB sen sova. För det är sjukt hur trött jag är! sov gott :*


snabb uppdatering

Publicerat: 2011-04-22 | 18:02:57 i Allmänt
åker och grillar med gött folk!
märkte att jag inte har blicken fäst någonstans så det ser ut som jag skelar (stavning) :s byye!


Fina flickor på cykeltur

Publicerat: 2011-04-22 | 16:04:49 i Allmänt
Gjorde absolut inenting igår så jag hade riktig bloggtorka. Det fanns inget att skriva om. Det ända jag gjorde var att sova och sedan ha fotbollsträning i 1,5 timma sen lata mig ännu mer.
Idag väckte jag min älskling med massa pussar och låg kvar i sängen och gosade tills de var dags att äta frukost. Cyklade ner med Nicolina till gymmet och tränade. På hemvägen stannade vi och plockade påskliljor till våra mammor :* Det såg ut som dom växte i skogen och att man fick ta dom så vi plocka på. Men sen kom några gammlingar och skällde ut oss men vi sa bara förlåt och hoppade upp på cyklarna, sen kom en tant och försökte stoppa oss med sin rullator och skrek åt oss. haha :$ Plockade även lite vitsippor när vi ändå höll på. Mamma blev jätte glad ;))
Det var otroligt skönt men jobbig med ett träningspas. Nu ska jag städa lite chaa!


Påskgodis

Publicerat: 2011-04-20 | 20:59:38 i Allmänt
Som vanlig får man alltid något av mormor när man träffar henne. Denna gången var det en påskprynad full med godis och en 50 lapp. Tack så mycket älskade mormor!!
Hade gärna varit ute en stund nu men ingen vill gå ut så jag ska se om jag kan hitta på något att göra här hemma eller kanske lägga mig i sängen och titta på tv :))


Power walk i solen

Publicerat: 2011-04-20 | 19:21:38 i Träning/kost/hälsa
Sov ut idag och låg kvar i sängen och myste med världens bästa pojkvän, gick inte upp för än runt 12.
Orkade inte träna själv på gymet idag. Malin och jag hade planerat att simma idag egentligen men pga det fina vädret bestämde vi oss för att vara ute.Hoppade på cykeln och började cykla mot malin som bor i Åsaka-möttes halvvägs och cyklade tillsammans tillbaka till Stan och började sedan att vandra runt Spikön, sen var det bara att cykla hem igen.
Helt underbart att kunna träna utomhus i solen!  Cyklade ca 2 mil och gick en bit-kändes gött i benen när jag kom hem!
Har varit och kört bil idag för 3 gången och pappa lät mig köra ut i trafiken trotts att jag fortfarande är ganska osäker. Körde inte där det är mycket trafik men jag var ändå nervös hehe. Men inget farligt hände ;) jag klarade mig faktiskt väldigt bra.
Nu kommer älskade mormor och morfar hit. pussar!


19 April 2011

Publicerat: 2011-04-19 | 14:52:04 i Allmänt
Tjena goingar! Det är helt underbart väder uta idag med så jag kom precis in efter att ha suttit ute i solen i några timmar. Det märktes inte alls i morse att jag brände mig igår så jag smörjde in bröstet med solfaktor och njöt av solens varma strålar! Har fått riktiga bikiniränder nu-att vara brun är snyggt.
Snart blir det att hoppa in i duschen. Men först ska jag äta upp mitt mellanmål-vaniljyoghurt med banan i ! puss

Den snygga brännan..

Publicerat: 2011-04-18 | 21:56:24 i Allmänt
..ingen kommentar. Hahah! Jag trodde seriöst inte solen skulle ta så mycket idag och man märker inte att man fått färg när man är ute. Men nu lyser mitt bröst,axlar och kinder rött!! och resten av kroppen är brun/vit.. Längtar verkligen tills det röda lägger sig och brännan kommer för nu ser det hemskt ut!!
Ångrar att jag inte solade i den bikinin jag har på mig på bilden så det inte blev så vitt i mitten, men men. Har smörjt in mig med after sun men det bränner liksom i huden, sjukt obehagligt! Hade helt glömt av hur det kändes att vara solbränd-hemsk känsla. Även läpparna har fått färg haha.. Hoppas ni tagit hand om er idag så ni inte är som mig på kroppen :)
Och i mitt rum är det fortfarande 100 grader även om jag har båda fönstrena öppna. Solen ligger på hela dagen så det blir som en bastu.. Hoppas det hinner svalna innan det är läggdags :) Vi hörs imorgon gullungar, sov gott!


Kvällsmat

Publicerat: 2011-04-18 | 21:25:06 i Allmänt
Sitte här och knaprar i mig knäckebröd med leverpastej och saltgurka-supergott! tittar på talang på internet och dricker tee till det. Skulle först följt med några komisar ner till knorren men jag drog mig ur. Det tar så lång tid att komma dit och om det inte är roligt där så skulle jag bara bli på dåligt humör så jag stannade hemma istället. Älskling kommer hit sen så fram tills dess ska jag hänga framför datan och kolla på BB sen-det var längesen. Har hört att det blivit mer intressant nu:)
Kram


Solning

Publicerat: 2011-04-18 | 15:20:07 i Allmänt
Kom precis in efter att jag suttit ute i solen i 3 timmar. helt underbart väder, det är såhär det ska vara helatiden! Kunde sitta i bikini så sjukt gött! Lyssnade på musik som jag fick sommar känslor av,  Drack en iskall fanta och åt lite godis. Älska livet! Men jag har bränt mig på bröstet och kinderna :$ hihi.
Ska jag hoppa in i duschen nu, puss!!

 


Black Swan

Publicerat: 2011-04-18 | 15:04:59 i Allmänt
Gick ut en sväng med Ronja och Inga igår kväll och träffade på några andra kompisar, satt och snackade en stund och sedan störde vi älskling och ensars lan, höhö. Jag kan inte komma på en enda gång jag inte har kommit och *förstört* deras lan. Ända sen dom lärde känna mig har jag jämt varit med när dom lanat haha! stackars killar <3
Jag och Ronja kom hem vid 10 och blandade dip och skärde upp grönsaker. Sen satte vi på filmen Black Swan. Den var faktiskt rätt bra men lite konstig. Somade som stockar dirket när vi la oss i sängen vid 1 :)


Lördag kväll

Publicerat: 2011-04-17 | 18:12:41 i Allmänt
Var hemma hos malin en stund igår sedan tog vi moppen hem till Fannie. I 30 min åkte vi på den moppen på alla jävla krokiga vägar med hål i.. Frös som idioter när vi kom fram. Men det var värt det, kul hade vi!
Spelade träningsmatch förut idag mot Källby. 1-1 blev resultatet. Ibland var det inte alls fotboll utan slagsmål.. Många fick flipp idag haha, jag med..Nästa helg börjar serien och då jävlar ska det krigas på planen!
Nu måste jag till Ica och köpa dipp för senare ikväll kommer Ronja! <3

Drar hem till Mallan Brallan

Publicerat: 2011-04-16 | 19:00:56 i Allmänt
Dags att gå till bussen och åka hem till Malin, ska bli kul att se hur hon bor :D Senare får vi se vart vi hamnar, puss


Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen.

Publicerat: 2011-04-16 | 17:38:19 i Träning/kost/hälsa
Frukosten är det viktigaste målet på hela dagen.
Det är såhär att en stadig frukost underlättar fördelningen av måltiderna och gör dig mindre hungrig och sötsugen framåt lunchtid. Äter du inte frukost kommer du få slut på energi och känna ett stor sötsugsbehov- vilket leder till att du kanske äter godis istället eller dricker en cola för att få energi. Därför är det viktigt med frukosten för att du ska kunna vara pigg fram till lunchtiden.
Frukosten bör innehålla mycket kolhydrater och lite fett. Livsmedel som innehåller mycket folhydrater och är bra att äta till frukost är flingor, müsli, bröd, mjölk, gröt och frukt.
Om du plockar ut grejer från varje grupp nedan så får du i dig en bra och stadig frukost !
* Bröd, gröt, välling, müsli eller flingor
* Mjölk, yoghurt eller filmjölk
* Pålägg som exempelvis ost, ägg, skinka eller leverpastej
* Frukt, grönsaker, bär eller juice.
Ett tips till dig som vill gå ner i vikt
Om du är den personen som hoppar över frukosten i hopp om att gå ner i vikt så säger jag- det kommer aldrig att fungera. Hoppa aldrig över ett mål och speciellt inte frukosten. Minska bara på kaloriintaget och motioner så kommer din vikt minska.
Ett tips till frukosten för dig som vill gå ner i vikt.
Väljer du mager ost eller mejeriprodukt undviker du att få i dig för mycket kalorier från fett.
En stadig frukost underlättar fördelningen av måltiderna och gör dig mindre hungrig och sötsugen framåt lunchtid. Äter du inte frukost kommer du få slut på energi och känna ett stor sötsugsbehov- vilket leder till att du kanske äter godis istället eller dricker en cola för att få energi. Därför är det viktigt med frukosten för att du ska kunna vara pigg och även ge kroppen de livsmedel den behöver för att må bra.
Frukosten bör innehålla mycket kolhydrater och lite fett. Livsmedel som innehåller mycket folhydrater och är bra att äta till frukost är tex flingor, müsli, bröd, mjölk, gröt och frukt.

Om du plockar ut grejer från varje grupp nedan så får du i dig en bra och stadig frukost !
* Bröd (grovt bröd) , gröt, välling, müsli eller flingor
* Mjölk, yoghurt eller filmjölk
* Pålägg som exempelvis ost, ägg, skinka eller leverpastej
* Frukt, grönsaker, bär eller juice.

Om du är den personen som hoppar över frukosten i hopp om att gå ner i vikt så säger jag- det kommer aldrig att fungera. Hoppa aldrig över ett mål och speciellt inte frukosten. Minska bara på kaloriintaget och motioner så kommer din vikt minska och du och din kropp kommer må bättre!
Ett tips till frukosten för dig som vill gå ner i vikt.
Välj mager ost eller mejeriprodukt, då undviker du att få i dig för mycket kalorier från fett.


RSS 2.0