good morning

Publicerat: 2010-12-31 | 13:30:43 i Allmänt
sattsade på att sova länge idag för att slippa vänta så många timmar på att kvällen ska komma närmare.
Startade dagen med mackor och chai latte, super gott!! Nu väntar ett vamrt bad på mig. Ska skrubba mig fin och raka bena osv.
Ikväll bär det av till min bästa vän för att fira nyår och välkommna det nya året, fett taggad! Hörs senare pusselipuss ;)


Psykon

Publicerat: 2010-12-30 | 18:11:46 i Allmänt
hejhej!
Sov till 1 idag, orkade inte gå upp sängen så åt frukost vid halv 2. Vid 2 åkte jag med mammi och pappi till stan, jag tränade en stund tills jag fick sjukt ont i magen och var tvungen att avbryta-jag som var så jävla taggad. Duschade och gick till Medo o solade istället. Låg där i 30 min höll på att somna flera gånger, men jag vaknade till när några idioter slog o sparkade på dörren :s psykon. Dom verkade inte förstå att jag inte blir klar snabbare för att dom står där och bankar. 3 kaxiga killar som inte hade någon respekt!

Igår träffade mammi, pappi och jag ett till psyko. Vi åkte till överby och körde runt och letade parkering. Så hittade vi en och pappa ställde sig där. Fast ganska snett så han behöver baka ur igen och ställa sig rätt, men då kom en idiot kärring i sin bil och ställde sig bakom och skrek att hon skulle ha platsen, att hon blinkade att hon skulle köra in där. Pappi blev sjukt irriterad och börja skrika tillbaka. Då hotade hon med att hon skulle ta reg numret och att hennes man skulle ringa pappa. HAHAHA! jag dog av skratt, hon var så jävla sur över en parkeringsplats, det finns ju flera st, överby är stort! idiot.

men nu är jag i alla fall lite brunare till imorgon NYÅR!! längtar. vet att ni är avundsjuka på min snart ganska vältränade mage ;) hahaha, eller





Dålig uppdatering

Publicerat: 2010-12-28 | 18:58:45 i Kläder/Shopping
tjena främlingar!
Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men dom senaste dagarna har jag faktiskt haft annat för mig!
Blev jätte nöjd med mina juklappar, slånbok, ringar, underkläder, nattlinne, väska, presentkort, hårspray, smink m.m fast jag fick inte så mycket pengar som jag velat men jag har ändå kunnat handla en del på mellandags rean. bland annat detta. Hårfärg (har precis färgat håret, hade en jätte ful utväxt) Lösnaglar (har på mig dom nu, jätte snyggt!) puder och smink svampar!


Julens outfit

Publicerat: 2010-12-24 | 16:22:57 i Kläder/Shopping
Byxor- Gina tricot
Tröja- Gina tricot
halsband- JC

GOD JUL

Publicerat: 2010-12-24 | 11:08:19 i Allmänt

God morgon och GOD JUL allesammans! Jag kom precis hem efter att ha spenderat gårdagen och natten hos min underbara pojkvän med hans familj. Åt julmat, spelade bingolotto, åt godis och spelade lite spel när vi tröttnat på bingolotton som vi ändå aldrig vann något på ;) Det kändes som det var julafton redan igår. Fick öppna mina julklappar från älskling och hans mamma. Blev jätte nöjd!!

Nu är det dags att väcka mina lata föräldrar och sätta igång julen på riktigt! ha de :*


Vaknat på fel sida..

Publicerat: 2010-12-23 | 13:58:28 i Allmänt
Morgon sötisar! Ni har antagligen varit vakna en stund precis som jag. Sjukt va dåligt humör jag är på. Måste ha vaknat på fel sida som man säger. Jag har ingen julkänsla och jag har ingen ork att göra ett skit idag, jag går runt och surar över ingenting! rätt hemskt haha! Hoppas det vänder på sig, orkar inte blogga herrå.

Denna låten passar perfekt idag.. Fuck you med Lily Allen


Jullov

Publicerat: 2010-12-22 | 17:10:59 i Allmänt
Sista skoldagen med lite fika och tomten (som delade ut julklappar) i klassrummet och avslutning i aulan när kören sjöng (lät ju sådär emellan åt)

Nu behöver min kropp en del vila. Fotbollsträningen i mångdags var rätt jobbig eftersom som det var så länge sen sist. Cyklade 5 km och sprang 1,5 igår, körde armar och mage. Idag sprang jag 3 km och cyklade 5 och körde mage. Har träningsvärk i smalbenen, det är sjukt obehagligt. Känns som benen går av när man går :o
Men nu är det jullov och snart julafton och allt, då äter man sen kör vi igen om en vecka! haha, längtar efter skinkan som är färdig i morgon kväll (fast då är nog inte jag hemma, kom jag på nu...) 

Dags att äta och städa lite, kul!
 

baby..

Publicerat: 2010-12-22 | 16:20:33 i Kvällstankar
What we felt in each other's presence was real love that we didn't know about.
I'm living in my dream now. I will never let you go. I will love you until my heart stops beating.
..What we felt in each other's presence was real love that we didn't know about.
I'm living in my dream now. I will never let you go. I will love you until my heart stops beating.


det gamla & det nya

Publicerat: 2010-12-21 | 20:41:00 i Kvällstankar
Vad ligger dig närmast hjärtat?
-Varför försöka pussla ihop ett pussel när man har två likadana bitar, det kommer aldrig att fungera.
Men hur lär man en unge att det är dags att lämna snutte filten bakom sig..
Hur lär man en person att lyssna när den inte vill förstå
Hur lär man någon att man ibland byter sida och skriver ett nytt kapitel, och att man inte kan ha det gamla kapitlet halv öppet..
men vad kan en ny blomma göra mot den äldre som som står stadigt med sina rötter och erfarenhet?
Den nya blomman får vänta tills den äldre tappar sin glans...
Eller vänta på en räddare, den som kommer och rycker bort den gamla blomman för att ge den nya den plats och kärlek den behöver..
Det går inte att lära någon som inte vill.
Det går inte att ändra på någon annans liv, men man kan påverka. Men det är inte alltid allt går som man vill...

Jag skyllde på skorna..

Publicerat: 2010-12-21 | 17:34:00 i Allmänt
..Ramlade i bussen när jag skulle gå av, andra gången ramlade jag när jag småsprang till bussen hem.. Började skylla på skorna för uggs och snö gillar inte varandra. Men sedan kom jag på allt annat som hänt idag.
Jag missade bussen i morse, glömde nästan av att plinga när jag skulle av, höll på att missa andra bussen hem, slog i huvudet i fönsterutan när jag skulle titta ut.. har nu slutat skylla på skorna och insätt att det är min otursdag idag, vill helst lägga mig i sängen så jag inte skadar mig mer. Men nu ska vi till mormor och morfar! önska mig lycka till ;O


Tisdag Tisadag..

Publicerat: 2010-12-21 | 13:30:21 i Allmänt

Tjena Tjena!


Härlig dag idag? Nej inte för min del. Har sovit hur oroligt som helst i natt. Kändes som min kropp aldrig slappnade av efter fotbollsträningen igår, rätt hemskt när man faktiskt ville sova!
Gick upp lite sent och missade första bussen,  -16 ute och det tog 25 min att åka från lextorp till skolan! Fattar ni 25 min! Det brukar ta ungefär 10-15.. Vid varenda jävla hållplats kom gamlingar med sina bankkort och skulle betala, det tog fan hundra år!! :s
Satt som ett spöke i bussen också för den delen. Satt och tittade ut men jag såg inte det som var utanför fönstret utan jag såg nyårafton framför mig! Åh va jag längtar dit!! Glömde nästan av att plinga när jag skulle av haha..


Har lite smått ont i huvudet nu, men det är bara en halvtimma kvar i skolan. Sedan ska jag hem och äta. Och även om hela min kropp värker av träningsvärk och den helst skulle vilja lägga sig i sängen och sova så ska jag ta mig ner till plus och träna med Sandra. Ikväll ska jag hem till mormor och morfar och fira morfar. Får se om jag hinner med ett inlägg ikväll. Puss så länge! :*


favoritord

Publicerat: 2010-12-20 | 18:01:12 i Allmänt

Dagens 20/12

Publicerat: 2010-12-20 | 17:40:50 i Allmänt

Skor-deichmann. Klänning -&M
Tjock tröja- H&M
Ringar- Indiska, Ur och Penn, Tunisien
 


Ny handlat

Publicerat: 2010-12-20 | 17:33:01 i Kläder/Shopping
vad ska jag kalla de, linne/kort ärmat. Ni ser ;) Skit snygg och samtidigt gullig och även lite sommrig. Cassels (funnits på Vero Moda med) för 179:-
Jag handlade på rea för endast 99:- :*

Veckans planering

Publicerat: 2010-12-20 | 17:07:25 i Allmänt

RSS 2.0