31 Juli 2011

Publicerat: 2011-07-31 | 20:50:11 i Allmänt
Hejsan hejsan! Allt bra? Gjorde en snabb update från igår som ni ser i inlägget under, ut över det var det ett tag sen jag la upp ngt. Har inte haft den lusten att sitta inne vid datan när det äntligen kommit lite fin väder till Trollhättan.
Idag hade vi planerat att åka och bada vid 10 men när vi vakna var det inte fint väder så vi somna om. Vaknade sedan vid 2 av att solen lyser och det var klarblå himmel! Gick direkt ut och satte mig på en bakgård i stan och läste medans Sandra ordnade mat och Joel packade. Vid halv 4 var Joel, jag och Ludde äntligen på väg till Vårhaga!
När vi kom dit gick solen i moln och när den kom tillbaka var den inte så stark så det kändes ovärt att ligga och sola, så det blev mycket bad!
Nu dricker jag iskall cola och ska snart sätta på ett avsnitt av Gossip Girl!
Godingarna chillar
Ludde gjorde ngt med bacona som tillslut bara blev en stor hög på engångsgrillen.. *Suck*
Gott blev det inte, tur att jag hade muffins och godis med mig ;)

30 Juli 2011

Publicerat: 2011-07-31 | 20:16:20 i Allmänt
Bättrade på brännan en liten stund igår förmiddag sedan hoppade jag på cykeln till Ludde. Där spelades det fotboll, poker och vi åt massa onyttigheter tills det gjorde ont i magen.
Cyklade hem vid 1 och åt kebabtalrik vid 2 på Grill House, tack Sandra för att du bjöd oss på de hehe ;) Finns inte så mycket mer att säga om den dagen mer än att den var soft.

Dagens

Publicerat: 2011-07-29 | 19:00:00 i Kläder/Shopping
Traskar runt i min nyshoppade klänning från Missäy, tillsammans med mina skor från Skopunkten och väskan minns jag inte! ;) Sov med fläta i natt för att få lite liv i mitt annars så platta hår. En snygg och seriös bild till höger hehe.

29 juli 2011

Publicerat: 2011-07-29 | 17:45:53 i Kläder/Shopping
Har precis varit nere en sväng i stan, träffade Malin och kollade runt i affärena lite. Dom få som finns kvar dvs. Stan har blivit helt dött..
Ska nog ut på en powerwalk om en liten stund. Känns verkligen som det behövs!!
Fyndade på Lindex. Funderar på att köpa några fler såna trosor när dom ändå är så billiga!
Skor, 37 kr
Trosor, 20 kr

Linus 17 år

Publicerat: 2011-07-29 | 17:38:39 i Allmänt
Var hemma hos Linus igår för att fira hans 17 årsdag.
Snacka om att han fira till max, han var fullast och gladast av alla!  Alla försökte ta hand om honom för att inget skulle gå fel. Det så det ska vara på sin födelsedag ;)
När mina cider tog slut kockade jag och Ludde kaffe och jag tog fram min kycklingsallad som jag inte hade ätit upp. Eftersom alla stolar var i vardagsrummet fick vi sätta oss på golvet i köket, hhaa! knas. Det smakade i alla fall gott med mat och kaffe vid 00.40 hehe ;)
Vinglade hem på cykeln vid 2, högt sjungande på dom tomma gatorna. Önskar att någon filmat mig. Hade gärna velat se det nu haha!!
Vet inte riktigt vad som hände när Ludde skulle ta kort för som ni ser är det konstiga färger, tror inte blixten gick i gång.
Födelsedagsbarnet sekundrarna innan ja åkte hem ;)

Kycklingsallad

Publicerat: 2011-07-28 | 18:51:48 i Allmänt
kom hem för en liten stund sen. Körde ungefär 80% på gymmet idag, får ta igen det imorgon. Fick en 100 lapp av pappa som jag skulle köpa vad jag vill till middag idag eftersom mamma och pappa skulle ut och äta. Tänkte direkt på pizza men ångrade mig och cyklade istället förbi slusscafet på hemvägen och köpte mig en kycklingsallad! Slusscafets kycklingsallad är den godaste jag ätit! Till den får det bli ett glas iskallt cola, vitlöksdressing och en bit bröd.
Efter jag varvat ner lite så ska jag börja fixa mig, ikväll är det PARTY!


28 juli 2011

Publicerat: 2011-07-28 | 15:17:28 i Allmänt
Har suttit i solen en stund med min nya vita snygga bikini! Temperaturen är högre idag trotts att det är lite disig, och därför orkade jag inte ligga solen så länge idag för det är så varmt på våran baksida. Tänkte att jag ska istället ska ta en tur till gymmet med Sandra. Så vi hörs om några timmar, puss!
Ni ser att det behövs städa i mitt rum heheh ;)

Avslutar kvällen..

Publicerat: 2011-07-27 | 22:35:15 i Allmänt
.. med några avsnitt av Gossip Girl.
Åt grillade majskolvar efter träningen, riktigt gott! Men nu är sugen på godis men det får vänta till helgen.. det får duga med tee och mackor för tillfället hehe ;)
Är helt slut i kroppen efter träningen! Dock va den inte så jobbig utan det sög mest i bena för man inte gjort så mycket under upphållet, jag får skylla mig själv :) Så nu ska jag lägga mig och hoppas på att somna hyffsat tidigt Godnatt !

Man får passa på..

Publicerat: 2011-07-27 | 16:53:02 i Allmänt
..När det är fint väder, för som vi alla vet händer inte det så ofta. Juli månad detta året har det regnat 100% mer än normalt dvs dubbelt så mycket :s
Solade en stund på baksidan idag men det blev snabbt mulet så jag tvingade med min pappa till Ljunskile. Där sken solen som bara den och det var skit varmt! Förutom 45 min då ett och samma moln höll på att cirkulera framför solen :( Men då passade vi på att få i oss något gott att äta.
Nu är jag hemma igen, lite brunare och lite tröttare än när jag åkte iväg ;) Ska äta middag sedan blir det att hoppa upp på cykeln iväg till träningen!


Godnatt

Publicerat: 2011-07-26 | 23:35:47 i Allmänt
Blir nog en resa till Lysekil imorgon, ser rätt okej ut eller hur ;)) Hoppas bara prognosen stämmer!
Dags för mig att lägga mig i sängen och läsa lite innan jag sluter ögonen för några timmars sömn. Godnatt godingar!

fräsh, ny, samlad, glad

Publicerat: 2011-07-26 | 21:09:07 i Träning/kost/hälsa
När livet känns fel och tankarna blir för många är det bra att man har ett sätt att slappna av på och glömma den riktiga värlen.
Alla har vi olika sätt. Mitt är att gå ut i naturen på en promenad eller jogging tur med min favorit musik i öronen.
I slutet av en sån promenad/jogging tur brukar jag ta ut mig regält. Det är som att när man tar ut sig riktigt så benen viker sig och det känns som man ska spy försvinner alla problem ut ur kroppen.
Allt dåligt som hänt runt och kring eller allt man gått runt och tänkt på försvinner, jag tycker det känns som jag renar mig själv på det som beskymmrar mig.
Har precis varit ute på en sån joggintur! Sprang dom sista 150 m så snabbt jag kunde och la mig på marken efteråt och kände mig lixom fräsh, ny, samlad, glad osv.
Är på bra humör nu och ska fortsätta träna lite till här hemma med vikter, vi hörs!

Planerar

Publicerat: 2011-07-26 | 16:05:33 i Allmänt
Mig är det inte ordning på, jag är lat och oftast ansvarslös haha... Glömmer saker osv.
Därför uppfann jag en idé för ungefär ett år sedan ;)
Jag brukar ha som en kalender för någon/några månder framåt innanför dörren på min garderob (gjord av vanliga vita papper.)
Tycker det är väldigt smart och enkelt att se vad som kommer ske dom senaste veckorna, jag skriver in träningar, läxor (fast nu har jag inga) och ifall det händer något speciellt. Änvänder mig även av färger för att markera när det är något mycket viktigt som prov, matcher eller jobb.
Sitter och gör nya listor nu , Det har tagit en evighet att skriva in alla träningar som har start imorgon!
Måste fortsätta här nu, ska skriva in födelsedagar ;)

En måndags eftermiddag

Publicerat: 2011-07-25 | 22:19:53 i Kläder/Shopping
Var en sväng i Göteborg idag med mamma, pappa och Joel. Fick bli att hålla igen med pengarna rätt mycket nu när resan är bokad men två klänningar/tunikor och puder fick det blir, Me love!
Mamma och pappa hittade lite och även Joel fick sig ett par byxor och kalsonger. Har sån huvudvärk, måste verkligen lägga mig ner och vila. Puss
Båda överdelarna är ifrån Missäy- 149:- 249:-
puder 129:-


Alkyon Park Village

Publicerat: 2011-07-25 | 21:30:09 i Allmänt
Äntligen är resan bokad. Om ca 2 månader bär det av till Kreta med min bästa Malin. Bokade resan igår men avbokade idag och bokade om för att få 25% som var ett erbjudande bara idag. Härligt med mer fickpengar!
Har längtat i ett hlet år att få åka iväg igen.
Det är ett 3 stjärnigt hotel, 150 m ifrån stranden och 1,5 km in till stan med all inclusive. Nästan perfekt!
Jag och Malin har pratat hela sommaren och nu äntligen! Är så himla glad. Nu börjar bara längtan som känns som en evighet.. Åhh vi ska ha sååååå kul!!!


24 Juli 2011

Publicerat: 2011-07-24 | 17:39:16 i Kläder/Shopping
Var en sväng på Överby med mina föräldrar idag. Köpte nytt volym puder. Mitt frpn Schwarzkopf har tagit slut så jag ska nu prova om Proffs är lika bra :) En ny bh och biknin fick det bli också!
Volym puder- H&M 49:-
BH- lindex 149:-
Bikini- Cubus 59:-
Ska cykla iväg hem till älskling nu. /kärlek

RSS 2.0