Denna jävla snö och kyla

Publicerat: 2010-11-29 | 14:51:13 i Allmänt
Kom slutligen på vad jag skulle hitta på igår. Fick energi och började möblera, så nu har jag bytt plats på skrivbordet och sängen. Skönt med förändringar, gillar inte när allt är så enformigt! Har bytt mina annars tråkiga vit/svarta sängkläder mot ett par mer juliga, Med röda och ljusgråa hjärtan, gulligt! :D Fick en snygg lampa av min syster som jag plaserade på skrivbordet också.

Sitter nu och småfryser i min obekväma datastol-måste ha en ny sån. Dricker tee ut min gulliga kopp som man kan sätta ett lock på haha. Söt eller hur?!
Sjukt kallt ute. Tog världens osmartaste väg till bussen i morse. Trodde folk hade trampat en väg där jag brukade gå så jag började gå där i alla andras fotspår men helt plötsligt tog fotspåren slut och jag var tvungen att gå i snön som räckte mig till knäna, inte gött.. Har varit hur frusen som helst denna dagen. Var nära ett varmt element varje rast men det hjälpte inte. skakade ändå.
Ska iväg och träna sen men nu ska jag bara chilla med livet lite. puss

Vad ska man göra idag

Publicerat: 2010-11-28 | 15:31:50 i Allmänt

Tjenare!
Kameran hade inget batteri igår så det blev inga bilder från pappas födelsedag. Åt smörgåstårta och satt och pratade med underbara människor. Spöade skiter ur Joel i kortspel! Och åt massa godis och drack dricka.

Älskling har precis åkt hem och jag funderar på vad jag ska göra med denna tråkiga söndagen. Livet känns rätt surt nu, vet inte varför. Det händer bara inget typ. Hatar såna perioder.
Känner starkt för att åka och träna men men rumpa vill inte lyfta sig ur stolen. TJOCKIS. Kanske ska jag möblera rummet? och städa? ne.. Har inte tillräckligt med energi. Sängen ser rätt go ut och den ropar på mig, kanske lägger mig där. Får se. klockan är bara halv 4 det är flera timmar till läggdags....! Vill inte gå ut för det slutar aldrig att snöa..Lär ju döö.

Hoppas någon/något räddar mig och får mig att göra något nyttigt av dagen.


Pappas födelsedag

Publicerat: 2010-11-27 | 15:35:17 i Allmänt

Det var verkligen jätte roligt att träffa Ronja igår. Det fanns så mycket att snacka om eftersom vi inte träffats på ett tagg, så vi somnade inte förän 3 i natt! 

Idag är det lördag och min pappas födelsedag. Väntar på att älskling ska komma hit så ska vi äta. Vid 5 kommer mormor, syster och kompani! Det blir nog inga fler inlägg idag så ha en trevlig kväll. Puss :*

Grattis älskade pappa på 56 årsdagen!


Hon är seg

Publicerat: 2010-11-26 | 19:36:07 i Allmänt

Sov riktigt gött i natt med älskling brevid, hela 12 timmar. Har varit en sväng på Sportlife med Joel och Alex och tränat. Riktigt skönt att träna. Jag vill veta vad min max puls är, idag var den på 186 när jag sprang på rullbandet. Måste kolla någon dag hur mycket jag orkar! ;)

Har ätit en jätte god middag som pappa gjorde i ordning och nu sitter jag óch väntar på Ronja. Seg som hon alltid har varit är hon redan 30 min sen lär bli en timma till haha ;) ! Puss:*

Här får ni en bild från midsommar 2009. Tänk att jag hade svart och super blont hår ett tag. Snyggt var det men inget jag vill ha igen! Hoppas på att vi kan börja skapa nya minnen tjejen! love


Snöängel och skottning

Publicerat: 2010-11-25 | 18:39:40 i Allmänt

Det hör ju till vinterna att skotta. Gillar det inte riktigt men ibland måste man hjälpa till.

Skulle hjälpa pappa att skotta förut så jag tog på mig mammas temobyxor, jacka, mössa,vantar och kängor. Men innan jag tog tag i spaden var jag bara tvungen att göra något annat innan. Det såg så frästande ut att bara slänga sig i den ljupa snön så jag gjorde min första snöängel för denna vinter! Efte jag skottat öppnade jag grinden till gräsmattan utanför våran tomt och bara kastade mig i snön och typ försvann, precis som en barnunge haha!! ;)
Nu ska jag se om jag kan plocka upp lite här och roka golvet som Joel spillde fanta över igår -,-' det är jätte kladdigt där nu! Vi hörs senare puss


6 månader-halv år

Publicerat: 2010-11-25 | 18:25:08 i Allmänt

Igår hade jag verkligen en dålig dag. Skolan sög kuk och världens bultande huvudvärk hade jag efter träningen. Huvudvärken hade fan inte ens gått över när jag vaknade i morse..

Igår var det i alla fall ett halv år för mig och Joel. Det känns som så mycket längre för vi har hunnit med att göra så mycket tex, Turkiet. det har gjort att vi kommit väldigt nära varandra på så kort tid, därför känns det som vi varit tsm minst ett år. Detta är mitt längsta förhållande och jag har aldrig varit såhär lycklig och känt mig så betydellsefull för någon. Jag vill aldrig ta ett andetag utan honom i mitt liv, detta ska hålla till döden!<3 Älskar dig Joel Spandén


Desperate housewives

Publicerat: 2010-11-23 | 20:59:15 i Allmänt

Dags för tisdagens höjdpunkt! Det man alltid längtar efter hela dagen. Bara 3 minuter kvar nu, sitter taggad framför tv ska bara stänga av datan också. Vi hörs imorgon sov gott sötnosar :*


Promenad

Publicerat: 2010-11-23 | 20:50:18 i Allmänt

Tog en liten promenad till ftg förut med Ensar. Träffade Felicia och Sandra också, gullungar! <3 nu värmer jag mig med lite tee. Ska skriva ut några uppgifter som jag ska ta med till skolan nu, byee  :)

Visst är vi gulliga! Sandra, Felicia och jag i helgen :*


Snöstorm

Publicerat: 2010-11-23 | 15:14:05 i Allmänt

Det slutar aldrig snöa! jag var så glad när snön regnade bort men nu är den tillbaka igen den bara förstör! Måste gå omväg till bussen och strumporna blir blöta och man blir kall...Fick ta mina kängor idag för igår märkte jag att mina uggs läcker in :((
Hade bara en lektion så jag har varit hemma sen halv 1. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få mat i min lilla mage ;)
Har skadat min tumme också. Stressade till bussen så slog i den i skåpet och det slutade inte blöda på hela bussresan hem så jag kunde inte använda nägra vantar, höll på att förfrusa fingrarna.. jävla snöö.

Här är dagens och snövädret. hörs senare!


Nu är jag och min syster fastrar igen

Publicerat: 2010-11-22 | 19:43:05 i Allmänt
Bebisen har kommit och det blev en flicka på 50 cm och vägde 3670 gram. Så nu är mamma och pappa farmor och farfar igen och jag och min syster fastrar, härligt! dock låter faster så gammalt, men det funkar ;)!

Har precis kommit upp ur badet. Låg där i 45 minuter och pratade med Ronja, gud vad jag saknar denna kvinnan! Vii var så tajta förr. ska träffa henne på fredag, det blir nog roligt!
Har smörjt in mig och ska lägga mig ner och läsa det nya SOLO numret som kom hem på posten idag. Mens värken är sådär. har gått över en hel del men det gör fotfarande ont!

Visst är jag allt lite brun ;) ska läsa nu :*


bebis på väg

Publicerat: 2010-11-22 | 16:15:01 i Allmänt

Ja snart är det dags! Storebrors flickvän åkte in i natt vid 4 tiden så snart blir det förökning! Gud va roligt :D älskar bebisar. Hoppas inte Elin (flickvännen) behöver ligga inne länge med värkar det är bara jobbigt för henne :/
Jag blir faster igen!
Lägtar tills jag får en liten unge, deras små fingrar och fötter är så gulliga och deras läppar och kinder ser så gosiga ut! Men först ska jag gå ur gymnasiet skaffa utbilldning, ut och resa, bygga hus och massa mer. Kidzen kommer later ;)!

Här är deras äldre dotter Enya när hon nästan var nyfödd och på hennes 1 års kalas, sötnos! :D snart får hon syskon!


Mens värk

Publicerat: 2010-11-22 | 15:54:52 i Allmänt

Hade skola fram till lunch sen klarade jag inte av mer och åkte hem. Nu ligger jag bäddad i sängen och har otroligt ont i magen. Jag brukar inte ha så mycket mens värk men nu är det extremt och jag börjar snart gråta för jag kan inte gör det jag planerat idag. 
-Skulle städat mitt rum.
-Raka bena m.m ;)
-Och framförallt träna som jag längtat efter.. jävla skit

Känns som jag ska gå av på mitten när jag ställer mig upp. Hoppas värken går över så jag kan göra någon nytta! Får hålla mig till Internet och TV så länge. Byee! 

Ipren i en skön solstol. Åhh vill utomlands....


Snyggmalin

Publicerat: 2010-11-19 | 14:02:55 i Allmänt

Nu är min hjärna helt off. Jag har använt all energi till två prov i skolan, Matte och Data. Båda gick hyffsat.
Har ätit min panpizza och druckit fanta så nu väntar duschen. Senare ska jag träffa Sandra och Felicia <3

Medans ni väntar på ett nytt inlägg kan ni titta på snyggmalin i en blöja för gammla,  ;)! puss


Chainese Food

Publicerat: 2010-11-17 | 17:47:54 i Allmänt
God kväll ;)
Tvingade mig upp vid 07.15 för att inte missa bussen, åt frukost i 25 minuter så fick stressa som en idiot med att ta på mig osv. Hade teori på idrotten. Jag kan inte hjälpa hur intresserad jag är varje gång någon snackar om kroppen och dess funktioner haha, var klistrad och lyssnade på allt! Provet kommer vara den 8/12 men jag satt redan nyss och berättade allt jag lärt mig (hela provet) för min pappa hahah! När något är intressant fastnar det så lätt och man gör det gärna, men när något är tråkigt skjuter man på att göra det och allt är bara jobbigt- precis som min sammanfattning jag ska göra om en bok- fuck that typ.. ;O

Nu lämnar vi skolan. Åt nyss kina mat så nu är jag mätt och go. Har hunnit sova en timma efter skolan också, väntar nu på att klockan ska bli 9-då äre bio!


Brunett

Publicerat: 2010-11-16 | 20:51:23 i Allmänt
Så var det ju det här med hårfärgandet.. Haha, nu har jag haft blondt med mörkunderhår, brunt och ljust. Så nu vet jag vilken hårfärg jag trivs bäst i och det är denna. inte för mörkt och inte för ljust. Det kvittar va ni tycket för jag är riktigt nöjd, nu ska jag bara spara till det långa håret som jag hade innan jag klippte av mig 15 cm så dum som jag e..
nu blir det Desperate housewives, ÄLSKA!!

RSS 2.0