desperate housewives

Publicerat: 2011-05-31 | 21:48:08 i Allmänt
Ligger i sängen och kollar på desperate housewives-så sjukt bra!
Försökte mig på fotbollsträningen förut men det gick la sådär. Kändes bra i början men efter ett tag började jag hosta massa. Nu är jah lite krasslig i halsen. Hoppas jag blir bra någongång!!
Snart kommer älskling då blir det mys, godnatt o sov gott :)!


Värme!

Publicerat: 2011-05-31 | 15:09:58 i Allmänt
Tjaa solstrålar! :)
Igår spenderade jag dagen i skolan och kvällen i kiosken vid slusscafeet. Hade inte så många kunder så jag hann göra alla mina läxor och kolla på film, lätt förtjänta pengar eller vad säger ni ;)
Idag strålar solen ute och det är sjukt varmt! Började skolan vid halv 1 så hade tänkt sola i morse men det blev att sova istället och sedan lägga sig i solariumet i några minuter istället heheh.
Syrran ligger ute och steeker i solen nu medans jag sitter i miitt rum i underkläder för det är som en bastu inne i mitt rum, solen har legat på hela dagen och markisen går inte ha nere för det blåser ju faktiskt rätt mycket ute. Men jag älskar värmen så jag ska absolut inte klaga!
kör på en iskall energi dricka och lite små godis, puss


Trevliga söndag

Publicerat: 2011-05-29 | 18:03:18 i Allmänt
Igår var det drag med dom bästa. Men någon lyckad crusing blev det inte för regnet förstörde allt. Det var nästa dött i stan vid 10 redan, det ända som hände var onödiga bråk åt höger och vänster, folk asså..
Idag öser regnet ner ute och man blir helt klart lite deppig när man tittar ut. Skulle haft match idag med på grund av min hosta får jag inte spela och det blir att äta massa godis, dricka och titta på 90210 för min del.
Men nu är det dags att äta grillat med familjen :*
Bilder från igår


27/5 2011

Publicerat: 2011-05-27 | 17:34:05 i Allmänt
Här på bloggen är det inte så mycket aktivitet även om jag har all tid i världen. Är sjuk och har fått byta bort mina tider jag skulle jobba i helgen pga av det, och kan nog även inte spela match på söndag. fml.
Vill träna, springa, gå, vad som helst. Har jätte mycket energi. Men inte ens gå snabbt kan jag för då börjar jag hosta som en galning.
För övrigt, idag e det fredag och jag ska snart ta bussen hem till äslkling för lite fredagsmys.
Här är några bilder från när jag, alex och joel var uta på en långt promenad,dryg 15 km blev det. Hade jätte ont i fötterna efteråt men gött var det!!


26/5 2011

Publicerat: 2011-05-26 | 11:33:55 i Allmänt
sitter just nu i skolan. Borde egentligen vara hemma eftersom jag har blivit riktigt j*vla sjuk.. Men jag har redan varit borta för mkt från skolan så jag måste vara här :((
Jag och Malin ska snart iväg till en pizzeria och träffa joel och några till. För idag är det Sebbes fördelsedag, inte vilken födelsedag som helst utan hans 18 års dag! GRATTIS!
Nu måste vi dra, puss!


Vad har jag gjort idag?

Publicerat: 2011-05-24 | 14:55:29 i Allmänt
Detta är ett sånt där tråkigt inlägg där det bara står vad jag gjirt idag :)
Turen har inte varit med mig idag.. Hade nationella i matte idag och satt och hostade under hela provet.. Har så sjukt ont i halsen. Gick in till stan med Malin och handlade en Chai latte på espresso house och det gjorde susen för halsen, en stund i alla fall sen var helvettet tillbaka..
Eftersom jag inte kan träna nu när jag är så förskyld tänkte jag att jag kunde gått hem från skolan idag men då började det regna när jag skulle hem så jag fick ta busen. När jag väl var hemma kom jag på att joel har mina nyklar så där fick jag sätta mig i regnet och vänta på att pappa kom och låste upp... Är lite halv sur just nu.
Det ser dess utom förjävligt ut i mitt rum och Ronja kommer snart. Tur att hon känner mig och vet att det oftast är jätte stökigt (menar verkligen jätte stökigt, kläder överallt coh grejer hit och dit, garderoben öppe och byrolådorna är öppna osv.) i mitt rum.
När man är min vän får man stå ut med detta om man kommer hit ;)
Kanske inte riktigt såhär extremt men nästan ;)


Fast & furious 5

Publicerat: 2011-05-22 | 19:43:50 i Allmänt

Dags för bio, chiing!


fredagsunderhållning

Publicerat: 2011-05-20 | 14:27:39 i Allmänt
Tjena godingar!
Kom nyss hem från skolan med Malin. Dagen började underbart då min pojkvän gjorde frukost åt mig, jätte gott!
Nu är det dags för fredags underhållning ;) It's time for my best friend to feel some pain ;) Haha! ska bli så kul! Mitt rum förvandlas från och med nu till en skönhetssalong, Ska vaxa henne! hahah.
See you later ;)


rubrik?

Publicerat: 2011-05-12 | 15:04:21 i Allmänt
Hej godingar. Det flesta är säkert i skolan just nu och ni är verkligen duktiga! Jag somnade runt halv 7 i morse ch tvingade upp mig klockan 10 för att jag ska kunna somna ikväll.
Så vad har jag gjort i 5 timmar då? ingenting nödvändigt i alla fall.
Åt frukost i evigheter, Låg i solen en timma och kollade på 90210-den serien är verkligen sjukt bra-enligt mig, Spelat lite fotboll med Joel på baksidan. Men sedan klcokan 2 har jag varit inne och fördrivit tiden framför datorn.
Det är torsdag idag och det innebär att det är träning klockan 18.45 men jag är så lat och ännu latare när mamma och pappa inte är hemma.. Så det blir nog ingen för mig.
Jag vill till Överby för det var så länge sen jag var där men har inte så mycket pengar just nu, min lön kommer nästa fredag och då f*n ska jag shoppa!! ;) och för det andra så kommer latheten fram där igen. jag kommer inte dit på något sätt förutom att cykla.. Vissligen är det bara 8 km dit men att cykla själv är inte någon höjdare..
Jag ber om ursäkt för att jag har lagt upp så dålig bilder på sista tiden. Eftersom mamma och pappa är utomland så har dom tagit med sig kameran och jag har inget annat att fota med förutom min webbcamera och den är inte den bästa! Här har ni en go lååt

04:42..

Publicerat: 2011-05-12 | 04:47:58 i Allmänt
.. det är vad klockan står på och jag är klarvaken.. Somnade runt 12 helt utmattad men vaknade igen vid 3 och nu kan jag bara inte somna om. Det svider i ögonen men i mitt huvud är jag helt vaken. Tror jag ligger och tänker för mycket, det blir lätt så när jag ligger vaken en stund. Och att älskling låg och snarkade förut gjorde inte saken lättare.. Så nu har jag gått och lagt mig i min egna säng men här är det jätte kallt för vi hade glömt stänga fönstrena.. ohh livet är jobbigt just nu. Det blir verkligen ingen skola för mig imorgon jag måste få sömn!!
Ska sätta på ett avsnitt av 90210 och hoppas att jag somnar om en stund. Hoppas ni sover skönt <3


é man lat så é man

Publicerat: 2011-05-09 | 21:58:28 i Allmänt
Ingen av oss orkade laga mat förut och vi orkade inte ens gå utanför dörren 500 meter till pizzerian utan vi beställde hempizza. Inte en vanlig utan en familjepizza.. Fan vilka tjockisar!!
Självklart fick vi världens ångest när vi ätit upp. Så vi snörade på oss joggingskorna och gick ut och gick 5 km och tog ett lite styrkepass hemma efteråt. Nu känns det mycket bättre ;) hehe ;)
Ska krypa ner nyduschad i sängen nu-det är verkligen underbart! Vi hörs imorgon puss ;*


9 Maj 2011

Publicerat: 2011-05-09 | 16:57:43 i Allmänt
tjennaa!

Har spenderat helgen i solen med dom bästa. Mycket färg har vi fått och roligt har vi haft. Ligger i sängen nu och äter typ chips.
Har min underlat som sällskap för Joel är och tränar :) Alfred (fåglen) äter just nu, se bilderna hahah. Han går nästan in i påsen. Förut störde han sig nog på mina tangeter så han gick runt på dom och försökte attackera dom (bita) haha. Nu när jag sitter och sjunger med till musiken vi lyssnar på så sitter han helt tyst och stilla och tittar på min mun och sjunger med ibland ;) störd! men så gullig<3
nu ska vi fortsätta tjocka oss och titta på 90210. PÖSS!

Det luktar sommar!

Publicerat: 2011-05-06 | 21:26:03 i Allmänt
tjena godingar! Nu var det ett tag sen men nu är jag här igen ;)
ligger i min goa säng med min bärbara dator, Det är helt underbart att jag äntligen fått den ifrån skolan. Har precis ätit massa jordgubbar med grädde och socker. Det är så sjukt gott!! Dock väldigt onyttigt eftersom jag åt så mkt grädde.. annars är jordgubbar väldigt nyttigt :) Det luktar verkligen sommar när man äter jordgubbar, helt underbart!! nu är det ju bara lite mer än en måndag kvar till sommarlov så det är itne långt kvar nu ;D
Spelar lite på datan och kollar på talang emellan åt. Min kära pojkvän spelar match på cs så just nu har vi ett väldigt socialt kärleksliv ;)) hehe. Detta är våran fredagskväll- DATANÖRDAR BÅDA TVÅ
Har inget vettigt att skriva just nu för jag måste gibba så vi hörs ;) haha


RSS 2.0