Årets första grillning

Publicerat: 2011-03-30 | 15:59:54 i Allmänt
Hej mina solsstrålar!
Haft några dagars bloggtorka.
Det blev årets första grillning i Lördags med några vänner. Jätte mysigt och gott! Solen var framme men när det blåste lite kallt, då det var skönt att sitta nära elden och bli värmd. Som vanligt slängde vi på massa pinnar på elden så det brann som f*n!! Alla luktade rätt skunk men det var värt det!
Kvällen avslutade vi med vattenpipa och sedan en tur till stan för att äta lite förbjuden mat. Dvs skräpmat ;)
Här är lite bilder

Fredags musik!

Publicerat: 2011-03-25 | 18:29:23 i Allmänt

bättre versioner finns såklart på spotify!!


Mina mjukisar har töjt ut sig..

Publicerat: 2011-03-25 | 18:21:13 i Kläder/Shopping
Hejsan solstrålar? allt väl? här är det bara bra. Har haft en kort skoldag och varit några timmar på Överby med mammi. Köpt jacka, tröja och max!
Mormor och morfar gick precis efter att dom varit här och ätit våfflor med mera, jätte gott!
Idag är det fredag-vilket innebär (för många) festa men inte för min del. Jag har inte planerat vad jag ska hitta på ännu. Ska nog träffa några kompisar och sova med älskling ikväll.
Här är bilder på tröjan och jackan. Tröjan är verkligen jätte skön, har på mig den nu och mina grå älsklingsmjukisbyxor som jag alltid tar på mig när jag bara sitter hemma! Men dock har dom blivit lite försstörda...
-jag sitter alltid med knäna *vikta* vart jag än sitter, så mina mjukisar har töjt ut sig och ser jätte fula ut när jag står upp (kolla bilderna) haha snyggt!! :((
jackan- Cassels 599 kr
Tröjan- BikBok 99:-


Använt lite av mina presentkort

Publicerat: 2011-03-24 | 18:22:16 i Kläder/Shopping
Hej mina söta läsare :))
Segade mig upp ur sängen idag och kom försent till skolan :$ Är fortfarande lika trött som jag var när jag öppnade ögonen i morse. Hann inte ta någon tupplur förut för jag hängde med min mamma till Överby när jag slutat och handlade lite kläder, smink och annat!! Imorgon ska jag dit igen då jag måste hämta min skinjacka som jag lagt undan. Hade inte tillräckligt med pengar med mig idag.
Så vad händer nu? Städa lite skulle jag tänka mig, ikväll blir det träning!

Skjorta- H&M 99 kr
Kortärmad- H&M 149 kr
Puder- KICKS 125 kr
Duscholja- KICKS 40 kr


Myspys

Publicerat: 2011-03-24 | 17:53:57 i Kläder/Shopping
Tog en snabb tripp till Överby igår, köpte solglasögon från Glitter. Stannade på netto på hemvägen och köpte nötter och vindruvor-inget godis här inte! ;) Laddade ner ett par avsnitt av the walking dead och myste med älskling. Blev ett varmt bad efter det och en god sömn!
Hade tänkt ladda upp bilder som jag tog igår men märkte nu att minneskortet inte var i kameran så det sket sig ;) Aja, ni får nöja er med en bild på hur solglasögona ser ut :) THING!


Tisdag

Publicerat: 2011-03-22 | 19:15:16 i Allmänt
Sitter här lite smått uttråkad. Har tittat på några One tree hill avsnitt och legat i sängen och pluggat medicinsk grundkurs. Känner att jag inte orkar läsa mer i den tråkiga boken även om jag borde. Jag vill göra något annat, har massa energi. Kanske gå ut och springa?! haha.. om jag ändå var så duktig..

Vaknade till i morse av pussar men jag orkade inte prata eller öppna ögonen, jag var alldeles för trött. Försökte mummla fram *var är min mobil* men fick till svar *vad pratar du för språk sötnos* men jag förtsatte mummla och fick till slut min kära mobil lagd breve mig, haha bra att joel vet vad jag inte klarar mig utan.

Funderar på att gå hem till Joel och få ut min energi i alla galenskaper vi brukar hitta på. Fast jag vet inte om han orkar med mig en dag till han har lixom bott hos mig i 5 dagar i rad!
Blir nog att fördriva tiden vid datan och sedan Dh på 5:an ! :D (tur att joel har klippt sig idag så han inte har såå långt hår som på bilden)


Party bilder

Publicerat: 2011-03-22 | 19:01:46 i Allmänt

17 år födelsedag-avklarat

Publicerat: 2011-03-21 | 20:46:46 i Allmänt
Jag vill tacka..
-För det underbara frukosten i morse.
-För den vackra sången i klassrummet och drickan Sofia gav mig haha ;))
-För alla fantastiska människor som var här i lördags och festade! Jag hade hur roligt som helst och älskar att umgås i eran närhet!
-För skit snygga pressenter och eran underbara vänskap, jag älskar er!!
-För pressenterna från mamma, pappa, mormor, syster (speciellt tvn) !!
-För all kärlek jag fått idag.
-För min efterlängtade prinsess tårta.
-För alla hundratals gratulationer på facebook!
Hoppas ni alla får en sån underbar födelsedag som jag haft! :)

det efterlängtade shampot/balsam. 200 på kicks, 100 på bokbok. har redan gjort slut på en 100 av pengarna;)

det tuffa kortet ronja gjort

 

 


Födelsedagsmums

Publicerat: 2011-03-21 | 20:36:19 i Allmänt
Sitter som en uppstoppad.. någonting.. Har gått och längtat hela dagen efter att få äta tårta! Började nästan gråta när jag kom hem och mamma inte hade köpt någon :/ Men min underbara pojkvän gick till ICA och köpte en åt mig!! Älskar prinsess tårta kan äta hur mycket som helst av det! kokosbollar, glassbåtar och kex och dricka till, så jävla gott! Fick lite ont i magen så jag satte mig ner och gjorde lite nytta-plugga lite faktiskt.
Det är dags för en varm, lång dusch och prova mitt nya shampo/balsam som jag fick av Ronja, hoppas på bra resultat ;)!
Här är godheterna på bild och strax mina presenter  ;)


21 Mars 2011

Publicerat: 2011-03-21 | 16:23:07 i Allmänt
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Min födelsedag Hurra Hurra Hurra! :D
Firade med mina närmaste vänner i Lördags med mat, fest och massa presenter! Tog det lite lugnare detta året då jag gjorde en hel del jag ångrar förra året när jag firade mig och min bästis.. hehe! Men jävligt kul hade jag (roligare än förra året) och bakis det blev jag och åt donken till frukost igår! mums
Idag fick jag frukost på sängen av min bästa pojvkän, sång av klassen och nu väntar prinsess tårta med mamma,pappa,joel och kära mormor<3
Att fylla 17 är ingenting speciellt, man får bara ett extra år att vänta på att man fyller 18 så man kan festa loss på krogen.. Det känns exakt som att bli 16.
Tänkte slänga in lite bilder sen från helgen, här har ni en. Nu ska jag mummsa i mig tårta ;D

 


Haft en paus

Publicerat: 2011-03-21 | 16:15:08 i Allmänt
Tjenare! allt bra? Här är allt helt okej!
Har haft en lite blogg paus. Beror på att jag haft en del annat att göra och inte prioriterat bloggen till något viktigt, jag har också varit väldigt lat dom dagarna jag faktiskt kunnat blogga. Men som sagt jag är inte ute efter något stort kändiskap utan bloggar för det är roligt. Därför jag gör jag det på mina villkor och när jag har tid.
Lite taskig var jag att jag inte sa till att jag skulle ha en paus för jag ser nu att många av er har varit inne och kollat varje dag (i hopp om ett nytt inlägg) så här har ni-bara för eran skull mina läsare ;)
Nu kör jag mitt race igen! puss


RSS 2.0