Peta ur folks ögon..

Publicerat: 2011-01-31 | 11:00:59 i Allmänt
Jag har inte suttit vid datan på evigheter! I Fredags var det Party! och i lördags mådde jag dåligt men var ändå tvungen att gå upp och gratulera min systers pojkvän och Joels syster. Restena av dagen låg jag och tjocka mig med dipp, chipps, grönsaker och saft tillsammans med min andra halva<3 Somnade innan 23.00 på en lördag haha! och hela dagen igår jobbade jag.
Nu har praktiken äntligen blivit lite roligare-då jag klarar av mer själv och vet vad jag ska göra utan att någon ber mig om det.

Har varit uppe sen 8 då jag väckte min pojkvän med gulliga pussar- Ne, jag brukar göra det men idag somnade jag om själv när klockan ringde och vaknade 8.22 igen och sa åt honom att han måste gå upp. När han tände lampan blev jag själv pigg och gick upp och åt frukost men somnade om igen när han hade gått ;)
Sov hur gott som helst i natt tills jag vaknade mitt i natten och Joel vände sig om och petade mig i ögat så jag börja gråta haha! Så där låg vi mitt i natten och jag grät i ungefär 20 sekunder sedan sov vi båda igen haha! Minns det knappt jag var så trött.

Om en timma börjar praktiken, kommer hem runt halv 9 ikväll. Om jag inte är för trött kanske jag slänger in ett inlägg men förvänta er inget ;) puss!


Borta bra med hemma bäst

Publicerat: 2011-01-28 | 14:28:19 i Allmänt
Har bott hos älskling dom senaste dagarna och även om jag älskar att vara hos honom och med honom så är det alltid skönt att komma hem! Har jobbat 3 kvällspass och ett morgonpass denna veckan och har ett kvar på söndag. Är rätt slut. Det är lättare och säkrare för mig att ta mig till praktiken från honom än va det är ifrån mig. Men idag ska jag sova hemma och troligtvis själv ifall Joel ska åka till Tyskland.
Känner att jag måste ta en dusch, vill helst bada. Man luktar verkligen ålderdomshem när man kommer hem det fick jag höra igår av Joel när jag precis kommit hem från praktiken. han sa
-du luktar gamling haha!
Så det var bara att hoppa in i duschen då. Tur att dom inte betalar vatten så jag kunde stå där och njuta i ett par minuter. Här hemma är vi snåla. Men gratis är gott ;)
Har återigen sett det goda livet har att bjuda på, det härliga doften som tränger in igenom näsan och får en att starta kräk reflexerna.. Jag fick hålla anda och tänka på annat när jag stod där med den våta servetten och torkade bort de *gamla mat resterna* ni fattar va jag har grejat med idag va?
Någon som vill hångla lite i sängen med mig ;)?!
Ne usch! nu måste jag hoppa in i duschen. Blir lite hemma träning först för jag orkar inte ta mig till gymmet !puss


Du & sexleksaker

Publicerat: 2011-01-25 | 10:44:07 i sex och samlevnad

I samband med sex är olika typer av stimulering viktigt. Stimulering av könet och så kallade erogena zoner förstärker upphetsningen. Vibrationer är en effektiv typ av stimulering och därför har nästan alla sexleksaker och hjälpmedel en vibrerande funktion.


Gårdagens

Publicerat: 2011-01-25 | 09:56:27 i Kläder/Shopping
Enkelt och snyggt, tog mina vita converse till. Körde på mittbena också, blev rätt nöjd med det! Dom tajta byxorna var lite plågande för brännsåren på knäna och höften men jag överlevde ;)
Jeans- Gina Tricot
Linne- H&M

Budget

Publicerat: 2011-01-24 | 19:33:54 i Kläder/Shopping
Allt tillsammans blev endast 166 kronor!
En body Cubus- 49
Linne H&M-79
Trosor Cubus- 19/st

Fika med Sandra

Publicerat: 2011-01-24 | 19:11:15 i Allmänt
En hel timma satt vi och babblade om allt och inget. Det mesta handlade-självklart- om killar resten var bara massa skit ;) Men jag älskar att sitta där med en varm dricka och en godbit att tugga på och bara låta tiden rinna iväg medans man sitter och berättar alla sina tankar!
Ska snart dela med mig av vad jag handlat idag. Ska bara få i mig lite mat först. Imorgon börjar jag klockan 12 så jag ska sova hos älskling idag. Riktigt mys. Har saknat honom fast vi sågs igår kväll när jag spelade ;)
Sandra Spjuth, jag älskar dig!


Sitter hemma hos bästisen

Publicerat: 2011-01-24 | 16:40:21 i Allmänt
Har precis varit en sväng på Överby själv. Var tvungen att hitta på något att göra medans alla andra var i skolan. Köpte mig lite grejer som jag kan visa senare! Handlade inte över 200 kr, det är jag väldigt stolt över! Är redan skyldig folk massa pengar som jag ska betala tillbaka när jag får mitt studiebidrag, så nu måste jag snåla lite tills jag vet hur mycket jag har kvar tillslut ;D
Är hemma hos bästisen Sandra och upptäckte att hon är inne på min blogg väldigt ofta ;) kul, kul<3 Om någon timma ska vi ner och fika i stan, hon ska bara fixa till sig lite först. Vi hör senare, Pussar !
Haha dör, kolla andra bilden ;)

God morgon

Publicerat: 2011-01-24 | 10:43:48 i Allmänt
Sista dagen ledigt, imorgon fortsätter praktiken på ålderdomshemmet.
Trodde jag skulle vakna upp med världens träningsvärk, men kroppen känns helt okej! Förutom att jag inte kan böja på knäna riktigt eftersom jag blev fälld igår och har världens brännmärken och blåmärken över hela knäna haha, svider som k*uken och jag får nog inte på mig ett par jeans på ett par dagar..

Hur gick cupen?
- Vi var och köpte korv första 10 minuterna i semifinalen och dom sista 5 minuterna som var kvar räckte bara till ett 1-1 resultat och vi förlorade på straffar. Efter ungefär 4 min blev jag fälld och tappade luften och hade inte någon bricanyl till hands så jag kunde inte spela mer, bra va la det.. Spelade hur dåligt som helst och missade även min straff-ville inte ens ta den.
- Matchen om 3:e pris spelade vi mot det vinnande laget i våran grupp, Sollebrunn. Snacka om att vi tog revansh (stavning?) Det var den bästa matchen vi spelat och vi vann med 2-0. Jag var så arg efter matchen innan så jag spelade la lite fult, gav dom flera frisparkar och drog på mig ett gult kort, haha, men vi blev i alla fall 3:a. Det är ju helt okej men hade vi spelat första matchen som vi gjorde andra matchen hade vi vunnit hela skiten-det är det som gör än sur, att vi inte kom igång direkt!

Finns inget att göra åt detta, nu har jag yttligare en medalj från intersport cup. Dags för mig att äta frukost, sedan får vi se vad jag gör av dagen!

längst till vänster är 2:an, mitten 1:an, sen vi som 3:a

dags för medaljer

sådär ja! Grattis Skoftebyns IF till tredje platsen.
Bra spelat tjejer! Denna bilden gillar nog ingen haha.
Lisa, Hanna, Linnea, Alex, Sofie, Jag
Desiree, Linn, Sofia, Jessika, Hanna.

Dags för slutspel

Publicerat: 2011-01-23 | 14:11:01 i Allmänt
Gruppspelen i fredags gick okej. Vann två matcher och spelade lika en. Vi gick vidare som bästa 2:a och idag spelas slutspelen!! Hade mina bästa vänner på plats och för dom gjorde jag ett mål ;)
Jag är så jävla taggad inför idag, vi måste komma till final och vinna! kommer sura i flera dagar om vi blir 3 eller 4..
Det är 5 gången vi är med och spelar men denna gången är den sista vi får vara med och spela, sedan är vi för gamla :(( Vi har vunnit den 2 gånger, kommit 2:a en gång och förra året gick åt helvette. Jag gick på kryckor efter det.. Detta året är det bara en jävla träningsvärk som står lite i vägen för mig, hahaha!

Dags att få i sig lite mat, packa väskan och åka ner till älvhögsborg! Semifinalen spelar vi klockan 17.40 mot ett jävla fjortisgäng, med byxorna uppvikta 10 gånger och ansiktena doppade i en hink full med smink. hmm..
i vårat lag slåss vi nästan om vem som ska ha dom största storlekarna på shortsen :s Anyway- sedan får vi se när nästa match är.
Även idag är mina vänner på plats! Great!!
En härlig  men ful bild från i fredags.


Rubrik?

Publicerat: 2011-01-21 | 12:45:46 i Allmänt
Sov hyffsat bra i natt, vaknade några gånger men inte lika många som förra natten. Fick gå upp vid 7 även om jag är ledig. För min morgontrötta pojkvän som helst ligget kvar i sängen istället för att gå till skolan vaknade inte när man sa till honom, så jag fick gå upp och tända lampan osv ;)
Men jag somnade om när han hade åkt. Drömde en äcklig dröm då. Att det var krig och massa. Och joel dog.. svettades som en gris när jag vakna vid 11. Men nu när jag har insett att han lever och det inte är krig så mår jag bra ;)
Nu ska jag se om jag kan hitta städerskan i mig och damsuga och damma lite. Sen måste det ätas och åka till ä-borg för att spela cup!!


Varmt och gosigt

Publicerat: 2011-01-20 | 19:18:09 i Kläder/Shopping
Ser det inte mysigt ut att gå runt i dessa kläder? En tjock tröja och ett par mjuka legging och gosiga strumpor! Jag älskar det!

Har varit en sväng i stan med mina päron och fördrivit lite tid med att läsa och tjata på min pojkvän :o neeh, jag är inte jobbig, vill bara inte sova själv ;) och min vilja gick igenom!
Snart är dags att hoppa i träningkläderna och åka iväg till träningen som börjar klockan 8. Ska bli så skönt att få röra på sig så mycket som jag och joel har tryckt i oss dom senaste veckorna! godis hit och godis dit, var och varannan dag. Det är så jag förbereder mig inför beach 2011 ;) hahaha.
Längtar tills ikväll då jag får somna i min favorit famn. Ha en bra kväll! pussar

Tröjan -Gina tricot. Legginga- Gina Tricot. Strumpor- Stickade av mormor!


Våren är runt hörnet

Publicerat: 2011-01-20 | 14:44:57 i Allmänt
God morgon.
Har sovit hela 14 timmar. Det tog ett tag att somna igår kväll eftersom jag låg i min säng alldeles själv och det kändes ovanligt. Vaknade vid 7 på morgonen, jätte svettig. Självklart tittar alltid mina marddrömmar fram när jag sover ensam. Vet inte varför men det är så 98 % av gångerna. Anyway jag somnade om och gick upp vid 12.

Gick på en liten promenad efter jag hade ätit. Det är verkligen jätte fint ute nu. Jag gillar inte vintern men just såna här stunder när solen tittar fram så är det vackert! Det positiva med solen är att snön börjar smälta bort!! Det finns nästan igen snö kvar på våran framsida och man kan se gräset på vissa ställen när man är ute och går!! :) våren är runt hörnet! Här är några bilder jag tog förut. Tog även min nya profil och header bild.

Huden är som sandpapper

Publicerat: 2011-01-19 | 19:48:30 i Allmänt

För någon timme sedan drog jag slutsatsen att skippa träningen idag. Den börjar kvart i 9 och slutar 10 och jag känner redan hur jag vill gå och lägga mig när klockan bara är halv 8.

Har precis kommit upp ur ett varmt bad, låg och läste en stund och kopplade av. Det var verkligen värt de så mycket som jag slitit dom senaste dagarna haha :) Sitter nu i mina gulliga hello Kitty byxor och min gosiga rosa tröja har gula, söta, prickiga strumpor till haha!
Det negativa med att ha badat och duschat är hur huden är efteråt, sjukt torr. Jag får smörja in mig flera gånger om dagen för att inte se ut som ett gående sandpapper. Det är alltid så på vintern. Min Ldb är min räddare, pussar till den ;)

Ska nog krypa ner i sängen. Nu är jag ledig i 5 dagar framåt så jag behöver inte gå upp någon speciell tid imorgon då kan jag sova ut! Får se om jag kan somna över huvudtaget :s
Har sovit med Joel dom senaste 3 veckorna, alla dagar utom ungefär 2, det är som att vi bor ihop ibland. Våra grejer är överallt hos varandra! Kommer kännas ovanligt, tomt och ganska kallt att lägga sig i sängen. Kanske envisas om att få hit honom endå. Ha en bra kväll. :*


Ser ut som en trött och sleten anka på bilden. Men face it. Jag ser ju ut så. Hahahah, Synd..


Helt slut i kroppen

Publicerat: 2011-01-19 | 16:11:33 i Allmänt
Tjena! Allt bra? Här är det sådär. Att praktisera är både roligt och tråkigt. Man får se och uppleva så mycket nytt varje dag och det är många timmar man arbetar vilket jag inte annars är van vid eftersom våra skoltider är ganska softa. Men man är så trött när man arbetat klart och hinner eller orkar inte göra något annat på dagarna. så ni förstår att bloggen blir lidande.
Har jobbat måndag 13.00-21.30, Tisdag 12.00-20.30 och idag från 07.30-15.30 är verkligen helt slut.

Vill bara lägga mig i ett varmt bad sedan krypa ner i sängen (helst med Joel breve mig för då är livet som bäst) Men jag har "tyvärr" en fotbolls träning ikväll som jag fruktar att gå på. Hur fan ska jag orka?! herregud..



Pink I Don't Believe You

Publicerat: 2011-01-13 | 13:29:26 i Kvällstankar
No I don't believe you. You said we wouldn't be apart.
It's like one of those bad dreams when you can't wake up.
You've given up, but I want more. No I won't stop.
Just don't stand there and watch me fall
No I don't believe you,You said we wouldn't be apart.
It's like one of those bad dreams when you can't wake up.
You've given up, but I want more. No I won't stop
Just don't stand there and watch me fall


RSS 2.0