Gårdagens och dagens

Publicerat: 2010-10-26 | 14:28:11 i Kläder/Shopping

Ny vinterjacka

Publicerat: 2010-10-25 | 15:49:56 i Kläder/Shopping
Äntligen har snön smält/regnat bort! men iskallt är det fortfarande ute. Kände att min skinnjacka inte längre var så varm så jag åkte till överby och köpte mig en ny från H&M för 599:- Har fortfarande kvar min bruna Everest jacka från förra året men jag har tröttnat på den så det var dags för en ny! ;)

Men om man är lika körd i grus som jag är ibland så tar man på sin den nya tygjackan när man ska åka mopped till Sportlife i regnet.. Hmm.. Gissa hur min rygg såg ut efter? ja helt sketen! men men ;) Nu är den ren igen.

På tal om Sportlife. Min överkropp ger upp snart, sån träningsvärk! åker hem till älskling och grinar över det, puss ;)

Snö i oktober..

Publicerat: 2010-10-21 | 13:19:02 i Allmänt
sådär ja, hehe. Lovar att de är sista gången jag ändrar blogg ;)

Idag är det då Torsdag. Började dagen 8.15 med ett praktiskt prov i vård och omsorg, gick la bra men alla var nervösa och det förstår jag för när man väl stod där framme och alla tittade och iaktog precis allt du gjorde så kände man sig verkligen helt vilse :s slutade kvar i tio och har latat mig vid datan nu i flera timmar. Skulle egentligen köra ett benpass med Sandra idag men det är sjuk hur mycket min näsa rinner och hur ont smärtan i halsen gör :/ Ska vara hemma och vila borde städa upp här också, det ser ut som.. F*n ...!

Den första snön kom idag också, hallå det är bara 21 oktober ! ;O fitta..

Kanelbullensdag

Publicerat: 2010-10-04 | 14:03:10 i Allmänt
Idag är det inte vilken måndag som helst... Idag e det kanelbullensdag. Blev bjuden på kanelbullar i skolan hoppas jag får någon när jag kommer hem också!

Ska i alla fall till Sandras Mormor snart och äta sedan blir det träning. Ikväll ska jag försöka hinna med att intervjua min mormor till svenska arbetet som ska vara innlämmnat snart! Hinner inte blogga så mycket nu när det är så mycket som ska göras i skolan.
Alla ska baka mycket bullar idag i alla fall! Puss :*

Recept på kanelbullar
50g jäst för söta degar
150 g smör
5 dl mjälk
1 tsk salt
1 dl stösocker
1 ½ tsk stött kardemumma
14 – 15 dl vetemjöl

Fyllning
150 g rumsvarmt smör
¾ dl strösocker
1 msk mald kanel

Garnering:
1 uppvispat ägg
pärlsocker

 


RSS 2.0