Blåbär är nyttigt

Blåbär är nyttigt
En studie visar att nyttiga blåbär blir ÄNNU nyttigare ihop med lacto- och bifidobakterier i tarmen. Då kan inflammationsframkallande ämnen inte komma i kontakt med tarmslemhinnan och blåbären hjälper till att lindra och skydda mot tarminfetioner som tex, ulcerös kolit och tjocktarmscancer.
Dessutom är inte bara blåbär nyttiga för tarmen och hjälper till att skydda mot infektioner man kan faktiskt få bort sin "muffinsmidja" med hjälp av att äta 2 deciliter blåbär varje dag. Hur: Bukfetman och kolestrålhalterna i kroppen minska av en daglig blåbärsdos!
Nu börjar la blåbären komma fram i skogarna så passa på att ät----
----Blåbär är rika på antioxidanter som skyddar cellerna från att åldras i förtid.
----En studie visar att blåbär, som är nyttiga redan från början blir ÄNNU nyttigare ihop med lacto- och bifidobakterier i tarmen. Då kan inflammationsframkallande ämnen inte komma i kontakt med tarmslemhinnan och blåbären hjälper till att lindra och skydda mot tarminfetioner som tex, ulcerös kolit och tjocktarmscancer.
---- Blåbär är bra för synen Blåbär bidrar till att främja blodtillförseln till ögat och innehåller också ämnen som är bra för ögats hälsa.
Dessutom är inte bara blåbär nyttiga för tarmen och hjälper till att skydda mot infektioner utan man kan faktiskt få bort sin "muffinsmidja" med hjälp av att äta 2 deciliter blåbär varje dag.
Hur: Bukfetman och kolestrålhalterna i kroppen minska av en daglig blåbärsdos!
Nu börjar la blåbären komma fram i skogarna så passa på att ät!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
emmapaananen -